Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam/Utrecht (A12) en Apeldoorn (A50)
Vanuit Apeldoorn: neem op de A50 de afslag Oberhausen/Arnhem (A12) en blijf op de A12 tot je de afslag Duiven/Zevenaar neemt. Vanuit Utrecht blijf je gewoon de A12 volgen tot je de afslag Duiven/Zevenaar neemt. Bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens bij de verkeerslichten op de T-splitsing rechtsaf. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Links zie je WOONDOCK. Neem de 2e rotonde ¾ (linksaf).

Vanuit Nijmegen (A325)
Neem op de A325 de afslag richting Oberhausen/Velp (de Pleyweg, N325). Rijd op het Velperbroekcircuit richting Oberhausen/Duiven (A12). Neem de afslag Duiven/Zevenaar. Bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens bij de verkeerslichten op de T-splitsing rechtsaf. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Links zie je WOONDOCK. Neem de 2e rotonde ¾ (linksaf).

Vanuit Doetinchem/Oberhausen (A12)
Neem op de A12 de afslag Duiven. Bovenaan de afrit bij de verkeerslichten rechts aanhouden. Rijd over het viaduct en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Vervolgens bij de verkeerslichten op de T-splitsing rechtsaf. Ga bij de eerste rotonde rechtdoor. Links zie je WOONDOCK. Neem de 2e rotonde ¾ (linksaf).